Ganache Cayenne i galaretka cytrynowa wypełnione czekoladowe Bonbons
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy,więc spróbuj Ganache Cayenne i galaretki z cytryną. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 30. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 10 minut. Jeśli masz pektyny, pieprz cayenne, muszle czekolady, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasteczka cytrynowe nadziewane Ganache z białej czekolady, Czekoladowe Makaroniki Wypełnione Ganache, oraz Czekoladowe Makaroniki Wypełnione Ganache dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu doprowadzić śmietanę, glukozę i cayenne do wrzenia.
Polać gorzką czekoladą. Mieszać aż do emulgacji.
Dodaj masło. Pozostawić do ostygnięcia do 80 stopni F.
Umieścić w torbie z ciastem.
Niewielką ilość zimnej galaretki cytrynowej przełożyć do skorupki czekoladowej. Wlej ganache do galaretki. Pozostawić na noc w chłodnym miejscu.
Ganache zapieczętować roztopioną gorzką czekoladą. Przechowywać w lodówce przez 10 minut, a następnie wyjąć z formy.
Pektynę wymieszać z cukrem. W średnim rondlu doprowadzić sok z cytryny do wrzenia.
Dodać mieszaninę cukru i pektyn.
Dodaj glukozę. Gotować do 225 stopni F.
Zdjąć z ognia i dodać kwas cytrynowy. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie umieścić w lodówce.