Ganache Cayenne i galaretka cytrynowa wypełnione czekoladowe Bonbons

Ganache Cayenne i galaretka cytrynowa wypełnione czekoladowe Bonbons
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy,więc spróbuj Ganache Cayenne i galaretki z cytryną. Jedna porcja zawiera 214 kalorii, 1G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 30. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 13 godzin i 10 minut. Jeśli masz pektyny, pieprz cayenne, muszle czekolady, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasteczka cytrynowe nadziewane Ganache z białej czekolady, Czekoladowe Makaroniki Wypełnione Ganache, oraz Czekoladowe Makaroniki Wypełnione Ganache dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średnim rondlu doprowadzić śmietanę, glukozę i cayenne do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Syrop GlukozowySyrop Glukozowy
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Polać gorzką czekoladą. Mieszać aż do emulgacji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
3
Dodaj masło. Pozostawić do ostygnięcia do 80 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4
Umieścić w torbie z ciastem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
5
Niewielką ilość zimnej galaretki cytrynowej przełożyć do skorupki czekoladowej. Wlej ganache do galaretki. Pozostawić na noc w chłodnym miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Skórki Z CytrynySkórki Z Cytryny
6
Ganache zapieczętować roztopioną gorzką czekoladą. Przechowywać w lodówce przez 10 minut, a następnie wyjąć z formy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorzka CzekoladaGorzka Czekolada
7
Pektynę wymieszać z cukrem. W średnim rondlu doprowadzić sok z cytryny do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
PektynaPektyna
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Dodać mieszaninę cukru i pektyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
PektynaPektyna
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
9
Dodaj glukozę. Gotować do 225 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop GlukozowySyrop Glukozowy
10
Zdjąć z ognia i dodać kwas cytrynowy. Pozostawić do ostygnięcia, a następnie umieścić w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwas CytrynowyKwas Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 10 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn