Fudgy Peanut Butter Cup Pie
Fudgy Peanut Butter Cup Pie to bezmleczne przepis z 12 porcjami. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 342 kalorie, 12g białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka gotowych kawałków okruchów czekoladowych, powłoki z masła orzechowego czekoladowo-orzechowego, lodów waniliowych i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Healthy Peanut Butter Surprise Cookies (Fudgy Brownie Cookies with a Peanut Butter Center!), Ciasto z masłem orzechowym z skórką precla, oraz Fudgy Peanut Butter Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pozostaw pojemnik z lodami do stania w temperaturze pokojowej 20 minut, aby zmiękczyć.
Rozłóż masło orzechowe na skorupie; zamrozić 10 minut.
Rozłóż zmiękczone lody równomiernie na maśle orzechowym w skorupie. Ułóż połówki cukierków z masłem orzechowym, przyciąć boki w dół, wokół krawędzi skorupy.
Mżawka Czekolada - Masło orzechowe powłoki powłoki równomiernie na lodach.
Zamrozić co najmniej 2 godziny.
Mrożone ciasto pokroić ciepłym nożem do podania.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy lodów Mayfield 's Moose Tracks, Reese' s Peanut Butter Cups i Reese ' s Shell polewa.