Frytki z Bulgogami i karmelizowanym Kimchi mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 966 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,19 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz koreańską pastę chile, Sriracha, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek w stylu Bulgogi z Kimchi Slaw i frytkami Tempura, Q ' S Seul Bulgogi i Kimchi, oraz Talerz Ryżowy Kimchi Bulgogi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W zamykanej plastikowej torbie połącz cebulę, czosnek, imbir, sos sojowy, cukier, ocet i olej sezamowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Dodaj żeberko i wrzucić do herbu. Zamknąć worek i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Ribeye
3
Mięso odsączyć, odciąć i osuszyć. Na dużej patelni podgrzać olej roślinny do czasu palenia.