Frytki z Bulgogami i karmelizowanym Kimchi

Frytki z Bulgogami i karmelizowanym Kimchi
Frytki z Bulgogami i karmelizowanym Kimchi mogą być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 62 g tłuszczu, oraz w sumie 966 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,19 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz koreańską pastę chile, Sriracha, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek w stylu Bulgogi z Kimchi Slaw i frytkami Tempura, Q ' S Seul Bulgogi i Kimchi, oraz Talerz Ryżowy Kimchi Bulgogi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W zamykanej plastikowej torbie połącz cebulę, czosnek, imbir, sos sojowy, cukier, ocet i olej sezamowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Dodaj żeberko i wrzucić do herbu. Zamknąć worek i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek RibeyeStek Ribeye
3
Mięso odsączyć, odciąć i osuszyć. Na dużej patelni podgrzać olej roślinny do czasu palenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Dodać mięso i gotować na dużym ogniu, obracając raz, aż lekko rumiane, 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
5
Przełożyć mięso na talerz i ogrzać. Wypłukać patelnię i wytrzeć do sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
W średniej misce, połączyć cukier, ocet, chile pasty i sos sojowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodaj kimchi i wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
KimchiKimchi
8
Rozgrzać patelnię, aż będzie bardzo gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Dodać kimchi i gotować na dużym ogniu, aż ciecz jest zagęszczony i błyszczący i kimchi jest rumiane w miejscach, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KimchiKimchi
10
W małej misce ubić majonez z 3 łyżkami Sriracha.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
SrirachaSriracha
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Frytki rozsypać na półmisku i ułożyć na nim bulgogi i kimchi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
KimchiKimchi
12
Skropić majonezem Sriracha i posypać serem cheddar, cebulą, sezamem i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
SrirachaSriracha
Kraft® Ostry Ser CheddarKraft® Ostry Ser Cheddar
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
13
Podawać z dodatkową Sriracha.
Składniki, których będziesz potrzebować
SrirachaSriracha
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn