Frytki Pieczone Po Angielsku
Pieczone chipsy w stylu angielskim to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie przystawka. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieczenia ziemniaków, pieprz cytrynowy, bardzo wody, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ryby z frytkami po angielsku, Salsa w stylu restauracji z pieczonym limonkowym chipsem Tortilla, oraz Angielski Seaside pikantny sos tatarski do ryb i frytek dla podobnych receptur.
Instrukcje
. Szoruj ziemniaki szczotką.
Ziemniaki pokroić w poprzek na 40 bardzo cienkich plasterków za pomocą krajalnicy mandoliny.
Połączyć plastry ziemniaków i gorącej wody w dużej misce; odstawić 10 protokół.
Drenaż. Ułóż plastry ziemniaków na warstwie ręczników papierowych; osusz.
. Nałóż 2 (15 x 10 cali) patelnie z galaretką równomiernie z olejem. Ułóż plastry ziemniaków w jednej warstwie na patelniach. Plastry ziemniaków posmarować sprayem do gotowania i równomiernie posypać pieprzem cytrynowym i solą.
Piec w 400 przez 18 minut lub do lekko rumiane.
Uwaga: uważnie obserwuj chipsy i szybko usuwaj poszczególne chipsy z patelni, gdy stają się lekko rumiane.