Frosted candy cake
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepisy do repertuaru, Frosted candy cake może być przepis, który powinieneś wypróbować. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 169 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz laski cukierków, cukier puder, płynna glukoza i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przepis ten zachwycił 167 osób. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Cukierki-Posypane Matowe Brownies, Cukierki-Posypane Matowe Brownies, oraz Frosted Candy Cane Mocha Cookies są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Tie małe laski cukierków w grupy ze wstążką.
Na patelnię włożyć biały cukier, płynną glukozę i wodę.
Podgrzewaj, aż cukier się roztopi i syrop stanie się przezroczysty. Zdejmij ciepło i ubijaj białka, aż staną się sztywne, następnie kontynuuj ubijanie, stale wlewając gorący syrop do strumienia. Ubijaj tak długo, aż będzie wystarczająco gęsta, aby się rozprzestrzenić, a następnie ubijaj przesiany cukier puder.
Szybko rozłóż lukier na 18-23cm kwadratowym lub okrągłym cieście (na życzenie marcepan), wirując grubo. Przyklej laski cukierków i pozostaw na 1 godzinę do Ustawienia.