Frittata z pełnoziarnistym Spaghetti i szpinakiem to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 252 kalorie, 16G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka masła, mleka, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%. Spróbuj Szpinak & Kozi Ser Cukinia Spaghetti Frittata, Frittata Di Spaghetti (Omlet Spaghetti), oraz Spaghetti Frittata dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Tymczasem roztopić 1/2 łyżeczki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj cebulę, i smażyć 7 minut lub aż lekko rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
5
Zdjąć z ognia.
6
W dużej misce połączyć jajka, białka i kolejne 3 składniki; dobrze wymieszać trzepaczką. Wymieszać z makaronem, mieszanką cebuli i szpinakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione