Francuski w mgnieniu oka: Francuskie pierogi z zupą cebulową

Francuski w mgnieniu oka: Francuskie pierogi z zupą cebulową
Przepis francuski w mgnieniu oka: Francuskie pierogi z zupą cebulową mogą zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Na 1,14 zł za porcję, dostaniesz zupę, która serwuje 15. Jest idealny do Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 955 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, cukier, koniak i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: oliwkowa Francuska Sałatka z soczewicy i jęczmienia, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
2
Aby zrobić pierogi, spryskaj 2 Indywidualne zapiekanki nieprzywierającym sprayem do gotowania i ustaw je na wyłożonej folią blasze do pieczenia. Weź owijkę wonton do ręki i zanurz palec w napiętym bulionie (patrz wyżej), zwilżając całe opakowanie. Ta procedura nie tylko pozwoli pierog przylegać i zachować swój kształt, ale także paruje samo opakowanie, gdy pierogi są w piekarniku. To brudna robota, ale jeśli chcesz Francuskie pierogi z zupą cebulową, musisz to zrobić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Weź około łyżeczki odsączonej cebuli i umieść ją w środku opakowania wonton. Fold jeden róg do spełnienia przeciwległego rogu i naciśnij boki trójkąta razem. Weź dwie pozostałe strony, i doprowadzić je do centralnego punktu, i skręcić, tworząc małą torebkę żebraka, lub pierogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4
W naczyniu do pieczenia umieść bok Klusek. Rób pierogi, dopóki nie zapakujesz obu zapiekanych potraw.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
5
Każdą zapiekaną potrawę wymieszać z połową Gruyère i połową parmezanu. Kropki masła na całej górze sera. Pozwoli to serowi usmażyć się i tostować jak na prawdziwej francuskiej zupie cebulowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Francuska Zupa CebulowaFrancuska Zupa Cebulowa
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
GruyereGruyere
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
6
Pierogi posadź pod brojlerem, aż po około 5 minutach będą wyglądały jak francuska zupa cebulowa. Ser powinien być bąbelkowy i złoty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Francuska Zupa CebulowaFrancuska Zupa Cebulowa
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
7
Do każdego pieroga wbijamy ozdobną wykałaczkę, a na wierzch rozrzucamy szczypiorek lub łodyżki tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
8
Podawać prosto z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
Rozgrzać masło i olej na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj cebulę, cukier, sól i pieprz i gotuj przez 30 minut, od czasu do czasu mieszając. Być może będziesz musiał zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu, jeśli okaże się, że karmelizują się zbyt szybko. Chcesz je bardzo miękkie, ale nie spalone.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Po 30 minutach dodaj koniak i pozwól mu zmniejszyć na 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoniakKoniak
4
Dodać wino i bulion wołowy i liść laurowy i tymianek. Doprawić ponownie solą i pieprzem. Dusić na małym ogniu przez kolejne 30 minut. Następnie włożyć cebulę do sitka nad miską, aby prawie całkowicie ostygła. Zarezerwuj zarówno cebulę, jak i bulion, który z nich spływa. Będziesz chciał użyć tej samej metody drenażu i rezerwy, jeśli używasz kupionej lub zarezerwowanej cebuli!
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bulion WołowyBulion Wołowy
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)

Składniki

TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn