Francuska zupa cebulowo-jabłkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj francuskiej zupy cebulowej i jabłkowej. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 228 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy o niskiej zawartości sodu, liście laurowe, chleb na zakwasie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Jabłkowa Francuska Zupa Cebulowa, Zupa Cebulowa Francuska Jabłkowa, oraz Zupa cebulowa bezglutenowa Apple N' French.
Instrukcje
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Dodaj cebulę na patelnię; gotować 5 minut, często mieszając. Kontynuuj gotowanie 50 minut lub do głębokiego złotego koloru, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj paprykę, jabłko, gałązki tymianku i liście laurowe; gotuj 3 minuty lub aż jabłka zmiękną.
Dodaj wino; gotować 2 protokół, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Dodać bulion i cydr; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 45 minut. Wyrzucić liście laurowe; wymieszać z octem.
Ułóż kostki chleba w jednej warstwie na patelni z galaretką; dusić 2 minuty lub do tosty, obracając po 1 minucie.
Chochla 1 filiżanka zupy do każdej z 10 żaroodpornych misek do zupy. Grzanki podzielić równomiernie między miseczki, A każdą porcję polać około 3 łyżkami sera.
Miseczki umieścić na patelni z galaretką.
Piec w 500 przez 8 minut lub do rozpuszczenia sera.
W razie potrzeby udekoruj liśćmi tymianku.