Francuska zupa cebulowo-jabłkowa

Francuska zupa cebulowo-jabłkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj francuskiej zupy cebulowej i jabłkowej. Na 1,68 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 228 kalorii, 11g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz bulion wołowy o niskiej zawartości sodu, liście laurowe, chleb na zakwasie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 27%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Jabłkowa Francuska Zupa Cebulowa, Zupa Cebulowa Francuska Jabłkowa, oraz Zupa cebulowa bezglutenowa Apple N' French.

Instrukcje

1
Roztopić masło w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj cebulę na patelnię; gotować 5 minut, często mieszając. Kontynuuj gotowanie 50 minut lub do głębokiego złotego koloru, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj paprykę, jabłko, gałązki tymianku i liście laurowe; gotuj 3 minuty lub aż jabłka zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
Liście LauroweLiście Laurowe
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
PieprzPieprz
4
Dodaj wino; gotować 2 protokół, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać bulion i cydr; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 45 minut. Wyrzucić liście laurowe; wymieszać z octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
OcetOcet
BulionBulion
CydrCydr
6
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
7
Ułóż kostki chleba w jednej warstwie na patelni z galaretką; dusić 2 minuty lub do tosty, obracając po 1 minucie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki ChlebaKostki Chleba
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Rozgrzej piekarnik do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Chochla 1 filiżanka zupy do każdej z 10 żaroodpornych misek do zupy. Grzanki podzielić równomiernie między miseczki, A każdą porcję polać około 3 łyżkami sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzankiGrzanki
SerSer
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
10
Miseczki umieścić na patelni z galaretką.
Składniki, których będziesz potrzebować
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
11
Piec w 500 przez 8 minut lub do rozpuszczenia sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
W razie potrzeby udekoruj liśćmi tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Magazyn