Francuska zupa cebulowa z duszonym żeberkiem może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 6,29 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 1265 kalorii, 47g białka, oraz 72 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 18 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz por, bulion wołowy, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Ale-duszone musztardowo-szkliwione żeberka z frytkami, Duszone niezbyt krótkie żeberka z Hominowym gulaszem z nowej Turni na południu, oraz Duszone Żeberka Krótkie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dusić krótkie żeberka: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Wrzuć krótkie żeberka z mąką i doprawić obficie solą i pieprzem.
Podgrzać olej rzepakowy w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu, aż zacznie migotać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
3
Dodać żeberka i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołowe
4
Przenieść na talerz.
5
Dodać marchewkę, posiekaną cebulę i Por do garnka i gotować, mieszając, aż lekko rumiane, o 4 protokół. Powrót żeberka do garnka i mieszać w gałązki tymianku, liść laurowy, czosnek i koncentrat pomidorowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
żeberka Wołowe
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(i Tylko Porcje)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Dodaj wino i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, następnie gotować do zmniejszenia o połowę, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodaj zapas i wróć do gotowanego na wolnym ogniu. Przykryć, przenieść do piekarnika i dusić, aż krótkie żebra spadną z kości, 2 godziny, 30 minut do 3 godzin.
W międzyczasie karmelizować cebulę: roztopić masło w dużym garnku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
9
Dodać pokrojoną w plasterki cebulę, zmniejszyć ogień do minimum i doprawić solą i pieprzem. Gotować, często mieszając, aż do głębokiego złotego koloru, około 2 godzin, 30 minut. (
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
20 Cienkich Plastrów Cukinii
10
Dodać odrobinę wody i zeskrobać wszelkie rumiane kawałki z garnka, jeśli to konieczne.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
11
Po zakończeniu krótkich żeberek wyjąć z bulionu łyżką szczelinową, przenieść na talerz i lekko ostudzić. Odcedzić bulion, odrzucając ciała stałe. Mięso rozdrobnić, odrzucając kości, i wrzucić z 1 szklanką bulionu. Zarezerwuj pozostały bulion.
Dodaj liście tymianku i sherry do karmelizowanej cebuli. Gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę, o 3 protokół; dodać zarezerwowany bulion i gotować 30 więcej minut. Doprawić solą i pieprzem. Odtłuścić tłuszcz z wierzchu zupy. Wymieszać z octem.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. podziel zupę między 6 miski żaroodporne; łyżka około 1/3 szklanki rozdrobnionego mięsa do środka każdego, a następnie top każdy z 2 plasterki tosty, przycinanie chleba, jeśli to konieczne. Top każdy z 2 plastry sera, pozwalając ser zawiesić na boku miski.