Francuska fasolka szparagowa z masłem i ziołami

Francuska fasolka szparagowa z masłem i ziołami
Francuska fasolka szparagowa z masłem i ziołami zajmuje mniej więcej 25 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 123 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 575 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań śródziemnomorskich. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną fasolkę, kliny cytryny, liście tymianku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal dieta. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Fasolka szparagowa z ziołami, Fasolka Szparagowa Z Pancettą, Czosnkiem I Ziołami, oraz Duszona biała fasola z Zielonym Chile i ziołami.

Instrukcje

1
Blanszować fasolkę szparagową: doprowadzić duży garnek słonej wody do wrzenia. Przygotuj dużą miskę z lodowatą wodą. Gotować fasolę przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Zanurz je w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie i ustawić kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Fasolę odcedzić i osuszyć na ściereczce lub ręczniku papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Cebula smażona: 
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Rozgrzać masło na średnim ogniu w dużej patelni sauté. Gotować cebulę, aż półprzezroczyste, o 2-3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
1
Dodać fasolkę szparagową i smażyć przez 2-3 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
2
Dodaj przyprawy: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
3
Dodać wszystkie zioła i trochę soli i pieprzu i wrzucić do połączenia. Gotować przez 1 minutę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej, z cytrynowymi klinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn