Francuska fasolka szparagowa z masłem i ziołami
Francuska fasolka szparagowa z masłem i ziołami zajmuje mniej więcej 25 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 123 kalorie, 3G białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 575 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań śródziemnomorskich. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną fasolkę, kliny cytryny, liście tymianku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, lacto ovo wegetariańskie i primal dieta. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) spoonacular wynik 0%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Fasolka szparagowa z ziołami, Fasolka Szparagowa Z Pancettą, Czosnkiem I Ziołami, oraz Duszona biała fasola z Zielonym Chile i ziołami.
Instrukcje
Blanszować fasolkę szparagową: doprowadzić duży garnek słonej wody do wrzenia. Przygotuj dużą miskę z lodowatą wodą. Gotować fasolę przez 2 minuty.
Zanurz je w lodowatej wodzie, aby zatrzymać gotowanie i ustawić kolor.
Fasolę odcedzić i osuszyć na ściereczce lub ręczniku papierowym.
Rozgrzać masło na średnim ogniu w dużej patelni sauté. Gotować cebulę, aż półprzezroczyste, o 2-3 protokół.
Dodać fasolkę szparagową i smażyć przez 2-3 minuty, często mieszając.
Dodać wszystkie zioła i trochę soli i pieprzu i wrzucić do połączenia. Gotować przez 1 minutę więcej.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej, z cytrynowymi klinami.