Florentiner à La Mama

Florentiner à La Mama
Florentiner à la Mama może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 44. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 91 kalorii. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać sól, masło, migdały blanszowane, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bahama Mama, Bahama Mama, oraz Mama ' s Manicotti dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W maszynce zmielić razem 1 1/2 szklanki migdałów, mąkę i sól. Chcesz drobnego kotleta, ale nie chcesz topulverize migdały do mąki lub ubijać go do pasty; nie powinno być jakieś ładne kawałki migdałów nadal widoczne. Odstawić w misce wraz z pozostałymi 1/2 szklanki unchopped migdałów.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
W rondlu na małym ogniu, połączyć cukier, miód, śmietana, i masło. Mieszaj, aż cukier całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Podnieś ciepło do średniej wysokości i przymocuj do termometru cukierkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
5
Podgrzać mieszaninę do temperatury 235 ° F.
6
Zdjąć patelnię z ognia i natychmiast wymieszać mieszaninę migdałów. Poczekaj chwilę, aż ciasto ostygnie w dotyku, a następnie wymieszaj ekstrakt migdałowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
( 23)( 23)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Podczas gdy ciasto jest jeszcze ciepłe i giętkie, zgarnij go w łyżeczkach na pergaminową patelnię z arkuszem. Używam łyżeczki do 2-calowych okrągłych ciasteczek. Rozłóż ciasteczka kilka centymetrów od siebie, ponieważ będą się rozprzestrzeniać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Piec przez 10 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
9
Alternatywnie, naciśnij ciasto do formy do ciasta w kształcie serca rozpylonej nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
10
Piec przez 20 minut, lub aż krawędzie są brązowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
11
Podczas gdy ciasteczka ostygną, umieść czekoladę w misce bezpiecznej dla mikrofalówki i kuchenki mikrofalowej w 30-sekundowych odstępach, mieszając między każdą sesją i kontynuując, aż czekolada zostanie całkowicie stopiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
12
Polać czekoladą schłodzone Florentiners. Przechowywać w szczelnym pojemniku w chłodnym, suchym miejscu do tygodnia. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje44
Ocena Zdrowia0
Magazyn