Filety wołowe z warzywami
Filety wołowe z warzywami to bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Na 4,16 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 234 kalorie, 28g białka, oraz 8G tłuszczu. Mieszanka bulionu wołowego bez dodatku soli, cebula, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Filety Wołowe Z Lukrem Brzoskwiniowym, Gala Filety Z Polędwicy Wołowej, oraz Filety Wołowe Z Nadzieniem.
Instrukcje
Przykryj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania; dodaj olej.
Umieścić na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj paski papryki, cukinia, i cebula; gotować 5 protokół, często mieszając.
Dodaj 1/2 szklanki bulionu i tymianku. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Połączyć pozostałe 1/2 szklanki bulionu i mąki, dobrze mieszając.
Dodaj do mieszanki warzywnej, dobrze mieszając. Gotować, stale mieszając, aż lekko zgęstnieje i bąbelki.
Steki natrzeć połówkami czosnku i posypać 1/2 łyżeczki czarnego pieprzu. Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Umieść stek na stojaku, i grill, pokryte, 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness. Łyżka warzyw równomiernie na poszczególnych talerzach serwowania; układać steki nad warzywami.