Filety Sum Czernione

Filety Sum Czernione
Czarne filety sumowe mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 57g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. Na $5.29 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka czosnku w proszku, mielony kminek, filety z Suma i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest świetne. Spróbuj Sum Czerniejący, Sum Czerniejący, oraz Sum Czerniejący dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 6 składników w małej misce i dobrze wymieszaj.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Opłucz filety i osusz papierowymi ręcznikami, aby usunąć nadmiar wilgoci.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Mieszankę papryki posypać równomiernie po obu stronach filetów; delikatnie wcierać w przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
PaprykaPapryka
4
Umieść patelnię żeliwną 12-calową na dużym ogniu, aż będzie gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj 1 1/2 łyżeczki masła, i przechyl patelnię, aby pokryć dno.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać 2 filety i gotować 2 protokół. Zredukuj ciepło do średniego; obróć i gotuj 4 minuty lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem. Powtórz procedurę z pozostałym masłem i filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RybyRyby
7
Podawać z plasterkami cytryny, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna
8
Podawać natychmiast.carbo ocena: 1

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Filety sumowe można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia62
Magazyn