Filet Mignon z szarym sosem POUPON
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Filet Mignon z szarym sosem POUPON. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 53 kalorie. Ten przepis służy 30. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz grey Poupon zbieraj gruboziarnistą musztardę, sherry, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to GREY POUPON Saucy Fish, Szary POUPON-klonowy łosoś, oraz Szary POUPON kremowy szpinak.
Instrukcje
Steki przyprawiamy pieprzem.
Rozgrzać olej na dużej patelni na dużym ogniu.
Dodać steki; gotować 2 do 3 min. z każdej strony lub aż równomiernie zbrązowieje z obu stron. Gotować 3 do 4 min. na średnim ogniu lub aż steki są średnie doneness (160F), obracając od czasu do czasu.
Usuń steki z patelni; przykryć, aby utrzymać ciepło. Wyrzucić kapiele z patelni.
Dodać cebulę na patelni; gotować i mieszać 1 min.
Dodać sherry; gotować 1 min., stale mieszając, aby poluzować rumiane kawałki z dna patelni. Wymieszać ze śmietaną i musztardą; gotować 5 min. lub aż zgęstnieje, stale mieszając.
Steki podawać z sosem śmietanowym.