Faszerowane Knedle Ziemniaczane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj Nadziewane knedle ziemniaczane. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 8G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis serwuje 7 i kosztuje 37 centów za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Mieszanka mąki, bułki tartej, masła i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Knedle Ziemniaczane, Knedle Ziemniaczane, oraz Kluski ziemniaczane II.
Instrukcje
W przypadku grzanek rozpuść masło na małej patelni; kostki ciemnego chleba. Odłóż na bok.
W rondelku ugotuj ziemniaki w wodzie, aby przykryć do miękkości. Ostudzić; ziemniaki ryżowe i umieścić w dużej misce.
Dodaj mąkę, proszek do pieczenia, sól i gałkę muszkatołową. Wmieszaj jajka; ubijaj, aż mieszanina utrzyma swój kształt.
Lekko posypanymi mąką rękami uformuj około 2 łyżek ciasta w kulkę, umieszczając kilka grzanek na środku każdej kulki. Powtórz z pozostałym ciastem i grzankami. Wstaw do lodówki na 1 godzinę.
Wrzuć pierogi do wrzącej osolonej wody (2 łyżeczki soli na 1 litr wody). Dusić bez przykrycia przez 10 minut.
Odpływ. Rozpuść masło na małej patelni; gotuj i mieszaj bułkę tartą, aż lekko się zrumieni.