Ciasto Z Kremem Orzechowo-Maślanym
Peanut-Butterfinger Cream Pie wymaga około 3 godziny i 10 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 255 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 32 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukru pudru, ser śmietankowy, kremowe masło orzechowe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 22%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Placek Maślany, Ciasto czekoladowo-orzechowe z serkiem śmietankowym i polewą maślaną, oraz Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Beat ser śmietankowy, masło orzechowe i cukier puder w dużej misce miksera, aż będzie gładka. Wymieszać około 1 szklanki ubitej polewy, aż dobrze wymieszane. Wchodzisz w pozostałych bitą polewą. Posiekać 3 batony Butterfinger i złożyć do mieszaniny, aż dobrze rozprowadzone.
Łyżka do skórki. Zamrozić na 3 do 4 godzin lub do uzyskania jędrności. Przed podaniem, posiekać pozostały Baton Butterfinger i posypać wokół obwodu ciasta.