Pikantna Peruwiańska Wieprzowina
Ostry Peruwiańska wieprzowina może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 446 kalorii, 65g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz ocet, mielony kminek, mieloną kurkumę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest dobre. Podobne przepisy to Peruwiański Pikantny Kurczak, Peruwiańskie Sudado De Pescado (Peruwiański Gulasz Rybny), oraz Slow Cooker Peruwiański Pulled Pork Kalafior Ryż Miski.
Instrukcje
Umieścić wieprzowinę w dużej misce. W małej misce, wymieszać ocet, kminek, kurkuma, czosnek w proszku, sól i pieprz.
Polać wieprzowiną i wymieszać. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Wyjąć wieprzowinę z marynaty, zastrzegając marynatę i umieścić na gorącej patelni. Gotować, aż ładnie rumiane na zewnątrz.
Dodaj sok pomarańczowy, 1/2 szklanki wody, suszoną cebulę i zarezerwowaną marynatę. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć, i gotować na wolnym ogniu przez około 30 minut, lub aż wieprzowina jest przetargu widelca.
W małej filiżance wymieszać mąkę i 2 łyżki wody. Wymieszać na patelni, i gotować odkryte aż zgęstnieje, 2 do 4 protokół.