Faszerowana Focaccia Z Pieczonym Pieprzem Vinaigrette
Przepis nadziewana focaccia z pieczonym pieprzem Vinaigrette może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 18 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 496 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka ser kozi log, pieczony pieprz vinaigrette, pomidorki cherry, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 83%. Podobne przepisy to Focaccia z czosnkiem nadziewanym czerwoną papryką, Oliwkowa Focaccia z pieczonym dipem z papryki, oraz Pieczywo Pieczone Papryką Focaccia.
Instrukcje
Pokrój chleb na pół poziomo, za pomocą ząbkowanego noża; umieść, pokrój boki do góry, na blasze do pieczenia.
Skropić równomiernie 1 szklanką pieczonego pieprzu Vinaigrette.
Posypać równomiernie kozim serem i orzeszkami piniowymi.
Piec w 400 przez 6 do 8 protokół lub do lekko rumiane.
Usuń mięso z kurczaka i grubo posiekaj.
Kurczaka posypać dolną połówką chleba. Wierzch z sałatą i pomidorami; przykryć górną połową chleba.
Podawać natychmiast z pozostałą 1/2 szklanki pieczonego pieprzu Vinaigrette.
Uwaga: użyliśmy focaccia z papryką, cebulą, pieczarkami i serem z lokalnej piekarni.