Fasolka szparagowa z ziołami
Zielona fasola z ziołami wymaga z grubsza 20 minut od początku do końca. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lakto ovo wegetariański przepis ma 26 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Za 26 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, cebulę, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 37%, co jest raczej złe. Fasolka szparagowa z ziołami, Fasolka Szparagowa Z Pancettą, Czosnkiem I Ziołami, oraz Duszona biała fasola z Zielonym Chile i ziołami są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużym rondlu zagotuj wodę.
Dodaj fasolę, cebulę i seler. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj przez 8-10 minut lub do miękkości.
Posyp bazylią, rozmarynem, solą i pieprzem.