Fasolka szparagowa z prażonymi orzechami i żurawiną
Fasolka szparagowa z prażonymi orzechami i żurawiną może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis ma 82 kalorie, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Jest idealny do Boże Narodzenie. Mieszanka żurawiny, pieczone, koszerna sól i pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczona fasolka szparagowa z żurawiną i orzechami włoskimi, Pieczona Fasolka Szparagowa Z Żurawiną I Orzechami Włoskimi, oraz Fasolka szparagowa z prażonymi orzechami włoskimi i słodką żurawiną dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek wody do wrzenia.
Dodaj 1 łyżka soli i fasolki szparagowej i gotować do miękkości, 4 do 6 protokół. Tymczasem, w dużej misce, połączyć olej, orzechy i żurawiny.
Odcedzić fasolkę szparagową i przenieść je do miski.
Dodać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu i wrzucić do herbu.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej. Bezstresowa wskazówka: nie przejmuj się wyciąganiem patelni do smażenia. Używanie prażonych orzechów eliminuje potrzebę tostowania ich na płycie kuchennej.