Fasolka szparagowa pieczona w czosnku
Pieczona fasolka szparagowa wymaga około 35 minut od początku do końca. Ten przepis przeznaczony jest dla 6 osób i kosztuje 1,07 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka, 10 g tłuszczu i łącznie 151 kalorii. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i kup orzeszki piniowe, oliwę z oliwek, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, paleolityczną i wegetariańską z dodatkiem lakto ovo. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 71% wyniku, co jest całkiem niezłym wynikiem. Jeśli szukasz podobnych przepisów, wypróbuj pieczoną fasolkę szparagową z czosnkiem, fasolkę szparagową pieczoną z czosnkiem i fasolkę szparagową pieczoną z aioli z pieczonym czosnkiem.
Instrukcje
Szczotkuj 15-calową. x 10 cali x 1-cal. blachę do pieczenia z olejem.
Umieść fasolkę szparagową, cebulę i czosnek w jednej warstwie na patelni.
Piec bez przykrycia w temperaturze 400°C przez 25-30 minut lub do momentu, aż będą chrupiące, mieszając dwukrotnie.
Przełożyć do miski do serwowania.
Skropić octem i wymieszać do pokrycia.
Posypać orzeszkami piniowymi.