Fasolka po pieczeniu cioci Ro

Fasolka po pieczeniu cioci Ro
Fasolka po pieczeniu cioci Ro może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,68 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 980 kalorii, 39g białka, oraz 34g tłuszczu. 440 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka boczku, fasola po pieczeniu, ketchup i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest świetne. Spróbuj Aunt Patti ' s BBQ Baked Beans, Pieczony żółty Squash cioci Fanny, oraz Najlepsze BBQ Baked Beans i 5 Więcej Baked Beans do miłości dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni i gotować na średnim ogniu, aż równomiernie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Odcedzić na ręcznikach papierowych, pokruszyć i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
3
Odcedzić tłuszcz boczku z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Korzystanie z tej samej patelni, gotować mieloną wołowinę i cebulę na średnim ogniu, mieszając, aż mięso nie jest już różowy, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
CebulaCebula
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Drenaż.
6
Przełożyć mieloną wołowinę do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
7
Dodaj fasolę pinto, fasola maślana, fasola pieczona z wieprzowiną, SOS barbeque, ketchup, i brązowy cukier do mieszanki mielonej wołowiny; wymieszać dobrze wymieszać. Przykryć i gotować przez 4 godziny na wysokości. Każdą porcję ułożyć pokruszonym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
Fasola MaślanaFasola Maślana
Fasola Po PieczeniuFasola Po Pieczeniu
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Fasola PintoFasola Pinto
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn