Fasolka po pieczeniu cioci Ro może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,68 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 980 kalorii, 39g białka, oraz 34g tłuszczu. 440 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka boczku, fasola po pieczeniu, ketchup i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest świetne. Spróbuj Aunt Patti ' s BBQ Baked Beans, Pieczony żółty Squash cioci Fanny, oraz Najlepsze BBQ Baked Beans i 5 Więcej Baked Beans do miłości dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść boczek w dużej, głębokiej patelni i gotować na średnim ogniu, aż równomiernie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Odcedzić na ręcznikach papierowych, pokruszyć i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
3
Odcedzić tłuszcz boczku z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z Boczku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Korzystanie z tej samej patelni, gotować mieloną wołowinę i cebulę na średnim ogniu, mieszając, aż mięso nie jest już różowy, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Cebula
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Drenaż.
6
Przełożyć mieloną wołowinę do powolnej kuchenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
7
Dodaj fasolę pinto, fasola maślana, fasola pieczona z wieprzowiną, SOS barbeque, ketchup, i brązowy cukier do mieszanki mielonej wołowiny; wymieszać dobrze wymieszać. Przykryć i gotować przez 4 godziny na wysokości. Każdą porcję ułożyć pokruszonym boczkiem.