Fasola Z Grilla

Fasola Z Grilla
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu amerykańskich przepisów, więc spróbuj fasoli z grilla. Na 76 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz chili w proszku, wieprzowinę i fasolę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Dzień Ojca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Szynka z grillowaną fasolką, Fasola Z Grilla, oraz Najlepsza Fasola Do Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cebulę i, w razie potrzeby, mieloną wołowinę ugotować w holenderskim piekarniku, mieszając, aż mięso się rozpadnie i nie będzie już różowe; odcedzić. Wymieszać boczek i pozostałe składniki, i łyżkę do lekko nasmarowanego 2 1/2-quart naczynia do pieczenia. Chill 8 godzin, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
BoczekBoczek
CebulaCebula
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Piec mieszaninę fasoli w 350 przez 1 godzinę, mieszając raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Zinfandel, Wino Różane

Grill sprawdza się bardzo dobrze z Zinfandelem i różowym winem. Róża jest orzeźwiająca w wysokich temperaturach i uzupełnia słodkie i pikantne sosy i przetarcia. Zinfandel to klasyczny wybór czerwonego wina do grillowania, szczególnie do żeberek wieprzowych i mostku wołowego. Możesz spróbować Carnivora Zinfandela. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Carnivor Zinfandel
Carnivor Zinfandel
Carnivor Zinfandel jest soczysty, odważny, duży i aromatyczny, z nutami przypraw o gładkim dotyku dla pełnego podniebienia. Intensywne ciemne smaki owoców jeżyny, śliwki i boysenberry są dopasowane do nut mokki, ciemnej czekolady, czarnego pieprzu i przypraw do pieczenia. Smaki wanilii i prażonych migdałów utrzymują się z długim, gładkim wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn