Fasola Perkalowa

Fasola Perkalowa
Fasola perkalowa to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Za $2.15 za porcję, ten przepis okładki 23% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 33g białka, 21g tłuszczu i w sumie 539 kalorii. Ten przepis od Allrecipes wymaga soli i pieprzu, cebuli, mielonej musztardy i fasoli lima. 70 osób próbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 5 minut. Z łyżką wynik 76%, to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Fasola Perkalowa, Fasola Perkalowa, oraz Cowboy Calico Beans.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść boczek na dużej, głębokiej patelni. Gotuj na średnim ogniu, aż równomiernie się zrumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Odcedź, pokrusz i odstaw na bok. Na tej samej patelni pokruszyć mieloną wołowinę i gotować na średnim ogniu 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj cebulę i smaż dalej, aż wołowina się zrumieni, a cebula zarumieni się.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
WołowinaWołowina
5
W razie potrzeby spuścić smar.
6
W naczyniu żaroodpornym o pojemności 4 litrów wymieszaj bekon, wołowinę, cebulę, fasolę lima, fasolę, wieprzowinę i fasolę, suchą musztardę, brązowy cukier, sól i pieprz. Przykryj naczynie i piecz w nagrzanym piekarniku przez 45 minut, aż będzie musujące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina Z FasoląWieprzowina Z Fasolą
FasolaFasola
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Fasola LimaFasola Lima
PieprzPieprz
BoczekBoczek
CebulaCebula
WołowinaWołowina
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn