Farsz z szynki, Gruyère i cebuli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj szynkę, Gruyère i farsz cebulowy spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ser gruyère, pietruszkę z płaskim listkiem, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Czerwona cebula, Gruyère & rosemary fougasse, Francuski Dip cebulowy z grzankami Gruyere, oraz Szynka, Karmelizowana Cebula I Gruyere Pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wywar z kurczaka i jajka.
Dodaj tostowane kostki chleba na zakwasie.
Rozgrzać patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać oliwę z oliwek; wirować. Podsmaż cebulę przez 2 protokół. Zmniejszyć ogień do niskiego; gotować 30 minut. Lekko schłodzić.
Dodaj cebulę, szynkę, ser Gruyre i pietruszkę do mieszanki Chlebowej.
Piecz farsz w temperaturze 350 przez 45 minut w naczyniu do pieczenia 11 x 7 cali pokrytym sprayem do gotowania.