Farsz z Pasilla Chiles
Farsz z Pasilla Chiles może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 211 kalorii, 4G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jeśli masz pieca top farsz mix, pasilla chiles, sok pomarańczowy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Niewiele osób robiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafił w sedno. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Stojak jagnięcy z Pasilla Chiles, Zupa Tortilla ze smażonymi Chilami Pasilla, oraz Masa chleb kukurydziany farsz z Chiles dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nożycami kuchennymi pokroić chili w cienkie paski.
Sok pomarańczowy i masło zagotować w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać chiles; gotować i mieszać 1 min.
Dodać mieszanki farszu; wymieszać. Kryć się.
Zdjąć z ognia; odstawić 5 min. Puch z widelcem. Top z kolendrą.