Farsz Z Dzikiego Ryżu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj farsz z dzikiego ryżu. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Mieszanka masła, mieszanki ryżu, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 40 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niezbyt doskonały wynik spoonacular 19%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Dziki indyk z dzikim ryżem i nadzieniem wiśniowym, Farsz z dzikiego ryżu z grzybami, oraz Farsz Z Dzikiego Ryżu.
Instrukcje
W razie potrzeby usuń wątrobę z podrobów.
Umieść podroby i wodę w rondlu. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2 godziny lub do miękkości.
W międzyczasie przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Na małej patelni podsmaż seler i cebulę na maśle; dodaj do ryżu.
Odcedź i pokrój w kostkę podroby. Wymieszaj farsz, bulion i podroby z ryżem.
Łyżka do niesmarowanego 1-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do podgrzania.