Farsz Z Dzikiego Ryżu

Farsz Z Dzikiego Ryżu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj farsz z dzikiego ryżu. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 78 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 238 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Mieszanka masła, mieszanki ryżu, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 2 godziny i 40 minut. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niezbyt doskonały wynik spoonacular 19%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Dziki indyk z dzikim ryżem i nadzieniem wiśniowym, Farsz z dzikiego ryżu z grzybami, oraz Farsz Z Dzikiego Ryżu.

Instrukcje

1
W razie potrzeby usuń wątrobę z podrobów.
Składniki, których będziesz potrzebować
WątrobaWątroba
2
Umieść podroby i wodę w rondlu. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 2 godziny lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
W międzyczasie przygotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Na małej patelni podsmaż seler i cebulę na maśle; dodaj do ryżu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SelerSeler
CebulaCebula
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Odcedź i pokrój w kostkę podroby. Wymieszaj farsz, bulion i podroby z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
BulionBulion
RyżRyż
5
Łyżka do niesmarowanego 1-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do podgrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 40 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn