Farsz nadziewany sosem i kiełbasą 2 w 1
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać 2 w 1 sos i nadziewane kiełbasą farsz spróbować. Jedna porcja zawiera 247 kalorii, 8G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka liści tymianku, mieszanka farszu z kurczaka, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kiełbasa i farsz ropucha w dziurze z sosem cebulowym, Southern Biscuits and Sawmill Gravy (SOS Kiełbasowy), oraz SOS kiełbasowy do herbatników i sosów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i kropla dime wielkości dollops kiełbasy na patelni. Gotować na złoty kolor, około 12 do 15 protokół.
Wyjąć z patelni na talerz i odstawić.
Po usunięciu kiełbasy dodaj 1/4 szklanki oleju rzepakowego do patelni i wymieszaj 1/2 szklanki mąki. Wymieszać, aby utworzyć zasmażkę i gotować przez około 3 do 4 minut. Powoli dodać bulion z kurczaka, mieszając podczas wlać i niech gotować, mieszając często, aż zgęstnieje, około 6 do 8 protokół.
W oddzielnym rondlu rozgrzać 2 szklanki oleju rzepakowego na średnim ogniu, aż osiągnie 350 stopni F.
W dużej misce połączyć farsz, pietruszka, tymianek i szalotki i wymieszać. Weź ćwierć wielkości lub 1 łyżkę mieszanki farszu i owinąć go wokół poszczególnych kulek kiełbasy. Kiełbasę całkowicie przykryć i odstawić
Gdy wszystkie kulki kiełbasy zostaną pokryte farszem, zanurz je w pozostałej 1/2 szklanki mąki. Gdy wszystkie kulki są lekko pokryte mąką, ostrożnie wrzucić je do gorącego oleju i smażyć na złoty kolor, około 2 do 3 minut.
Usuń je z oleju, na papierowy ręcznik wyłożony płytkę do drenażu. Gdy wszystkie kulki zostały usmażone i osuszone wyłączyć ogień do sosu i dodać smażone kulki farszu kiełbasy. Delikatnie wymieszać, aby pokryć kulki sosem i przenieść do miski lub półmiska.
Udekorować posiekaną natką pietruszki i podawać.