Farsz do indyka Grandma Smith w stylu New Brunswick

Farsz do indyka Grandma Smith w stylu New Brunswick
Farsz z indyka w stylu Nowego Brunszwiku babci Smith może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 44 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. 51 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś chleb, jajka, łodygi selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Indyk z farszem babci, Zapiekanka z tuńczykiem babci Smith, oraz Włoska Korona indyka z pieczonym czosnkiem i pancettą i cytrynowym farszem ciabatta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na minutę lub dwie, a następnie zacieru.
3
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu; gotować seler i cebulę na maśle, aż cebula okazało półprzezroczyste, 5 do 7 protokół. Wchodzisz na puree ziemniaczane wraz z pikantnym, i pozostawić do ostygnięcia, aż tylko ciepłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Umieść schłodzone puree ziemniaczane w dużej misce i wymieszaj z ubitym jajkiem. Delikatnie złożyć w kostkach chleb, następnie doprawić do smaku solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Użyj jako farsz do indyka lub piecz w maślanych patelniach w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 do 40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, GolonyBatonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn