Farsz do indyka Grandma Smith w stylu New Brunswick
Farsz z indyka w stylu Nowego Brunszwiku babci Smith może być tylko przystawką, której szukasz. Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 44 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. 51 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i podnieś chleb, jajka, łodygi selera i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Indyk z farszem babci, Zapiekanka z tuńczykiem babci Smith, oraz Włoska Korona indyka z pieczonym czosnkiem i pancettą i cytrynowym farszem ciabatta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na minutę lub dwie, a następnie zacieru.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu; gotować seler i cebulę na maśle, aż cebula okazało półprzezroczyste, 5 do 7 protokół. Wchodzisz na puree ziemniaczane wraz z pikantnym, i pozostawić do ostygnięcia, aż tylko ciepłe.
Umieść schłodzone puree ziemniaczane w dużej misce i wymieszaj z ubitym jajkiem. Delikatnie złożyć w kostkach chleb, następnie doprawić do smaku solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Użyj jako farsz do indyka lub piecz w maślanych patelniach w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 do 40 minut.