Farro i Pine Nut Tabbouleh
Przepis Farro i Pine Nut Tabbouleh może zaspokoić swoje pragnienie middl Wschodniej w około 45 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 371 kalorii. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 2,15 zł za porcję. Mieszanka pietruszki, sok z cytryny, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Sałatka Farro Tabbouleh, oraz Sałatka Farro z serem pleśniowym, orzeszkami piniowymi i pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. gotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; odstawić. Połowę pomidorów. Wyjąć miarkę i wyrzucić wewnętrzne mięso i nasiona.
Pomidory pokroić na kawałki 1/4 cala i umieścić w misce. Ogórek obierz, podziel na pół i zgarnij na środku.
Pokrój ogórek na kawałki ¼ cala; Dodaj do pomidorów.
Dodać czosnek i cebulę. Grzać orzeszki piniowe na blasze do pieczenia w piekarniku, aż lekko rumiane, o 6 protokół.
Dodać schłodzone farro, ciecierzycę, olej, sok z cytryny, pietruszkę i jalapeño; mieszać do połączenia. Doprawić solą i pieprzem i ponownie wymieszać. Marynować w temperaturze pokojowej około 20 minut przed podaniem.