Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Erwtensoep-holenderska zupa grochowa może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 601 kalorii. 11 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Jesień. Jeśli masz liście pietruszki, holenderską kiełbasę, pory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin. Jest dostarczany przez Recipezaar. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 81%. Spróbuj Zupa Grochowa Po Holendersku, Going Dutch: Apple-Spice Maślanka Dutch Baby, oraz 100% pełnoziarniste Holenderskie Kruidnootjes (lub Holenderskie ciasteczka piernikowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Groszek umyć i namoczyć przez noc w podanej ilości wody. Następnego dnia doprowadzić je do wrzenia razem z żeberkami i boczkiem; dusić na bardzo małym ogniu przez ok. 1 1/2 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Zapasowe
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
2
Dodać pory i seler; gotować przez kolejną godzinę lub do momentu, aż zupa stanie się gęsta - bez pokrywki. Wyjmij żeberka, usuń mięso z kości i wróć mięso na patelnię.