Emily ' s Broccoli Cheese Soup
Emily brokułowa Zupa serowa może być tylko zupa szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 199 kalorii, 9g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Mieszanka pieprzu, przyprawy, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zupa fasolowa Emily, Zupa Z Serem Brokułowym, oraz Zupa Z Serem Brokułowym.
Instrukcje
Połącz rosół, rosół, skrobię kukurydzianą, przyprawę do steków, czarny pieprz, włoskie przyprawy i czosnek w proszku razem w wolnym zestawie kuchennym.
Rozgrzać olej rzepakowy na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać brokuły, marchew, i cebula w gorącym oleju, aż cebula będzie przezroczysta, o 5 protokół.
Przenieść mieszankę brokułów do powolnej kuchenki.
Gotować na niskim poziomie przez 3 do 4 godzin; dodać ser Cheddar i mieszać, aż się stopi. Zupę z kadzi układamy w miseczki, A każdą porcję pokrywamy śmietaną.