Egipska smażona wątroba wołowa (kibda Skandrani)

Egipska smażona wątroba wołowa (kibda Skandrani)
Egipska smażona wątroba wołowa (kibda Skandrani) jest bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i דל פחמימות,zne przepis z 1 porcją. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 104g białka, 132g tłuszczu, oraz w sumie 1754 kalorii. Na $3.75 za porcję, ten przepis Pokrowce 75% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Udaj się do sklepu i podnieś wątróbkę wołową, trochę wody, olej do gotowania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Recipezaar. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Z łyżeczką wynik 94%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Egipska Smażona Wątroba Wołowa (Kibda Skandrani), Wątróbka wołowa z figą, boczkiem i karmelizowaną cebulą kompot [lub Najlepsza wątróbka wołowa ], oraz Duszona Egipska Zieleń Z Chrupiącym Kurczakiem (Molokhia Egipska) dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn