Easy Spring Pie

Easy Spring Pie
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 68 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wiosna. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś chłodną bitą polewę, wodę, kostki lodu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Łatwe Domowe Nadzienie Na Szarlotkę, Easy Low Carb Pumpkin Cheesecake Pie, oraz Easy Taco Pie i zespół Cabot Fit dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj wrzącą wodę z żelatyną co najmniej 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj wystarczającą ilość kostek lodu do zimnej wody, aby zmierzyć 1-1 / 2 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki LoduKostki Lodu
WodaWoda
3
Dodaj do żelatyny; mieszaj do całkowitego rozpuszczenia lodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
LódLód
4
Wyjąć 2 szklanki żelatyny; umieścić w małej misce. Przechowywać w lodówce 5 min. lub aż żelatyna będzie konsystencją białek. Ostrożnie łyżka do skorupy. Przechowywać w lodówce 10 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
żelatynażelatyna
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
W międzyczasie dodaj 2 szklanki ubitej polewy do pozostałej żelatyny; wymieszaj z trzepaczką drucianą, aż dobrze się wymieszasz. Przechowywać w lodówce 10 min. lub aż mieszanina jest gęsta i będzie kopiec. Ostrożnie łyżka na warstwę żelatyny w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
żelatynażelatyna
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny lub do firmy.
7
Podawać z pozostałą bitą polewą. Resztki deseru przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą PolewąBitą Polewą
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn