Easy Slow Cooker BBQ mostek wołowy

Easy Slow Cooker BBQ mostek wołowy
Łatwy powolny Cooker BBQ mostek wołowy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 5,34 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 80g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 696 kalorii. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Jeśli masz chipotle w sosie adobo, mostek wołowy, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Łatwy Powolny Kuchenka Barbecue Mostek Wołowy, Pstrykanie zdjęć i łatwe powolne gotowanie mostku wołowego, oraz slow-cooker maple chipotle BBQ beef dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść wszystkie składniki sosu barbecue w wolnej kuchence 3-quart lub większej i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
2
Umieść wszystkie odmierzone składniki mostka z wyjątkiem mostka w średniej misce i wymieszaj, aby połączyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieść mostek na desce do krojenia i przeciąć go na pół szerokości. Równomiernie posmarować przyprawą i umieścić 2 kawałki mostka w wolnej kuchence. Przykryć i gotować na niskim, aż do przetargu widłowego, o 10 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
WolnowarWolnowar
4
Przenieść mostek do czystej deski do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Wlać sos barbecue z wolnej kuchenki do średniej żaroodpornej miski i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Usunąć nadmiar tłuszczu z mostku i wyrzucić go. Pokroić mięso na ziarno na kawałki o grubości 1/4 cala i włożyć do wolnej kuchenki. (Alternatywnie można rozdrobnić mięso za pomocą 2 widelców.) Użyj łyżki do odtłuszczania i wyrzuć tłuszcz z powierzchni sosu barbecue. Odstawić sos do wolnej kuchenki i delikatnie wymieszać, aby połączyć go z mięsem. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sos BarbecueSos Barbecue
SOSSOS
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Mostek wołowy można sparować z Shiraz, Tempranillo i Zinfandel. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Winnica Yangarran Estate PF Shiraz z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
PF (Preservative Free) Shiraz jest wytwarzany z winogron uprawianych na certyfikowanych biodynamicznych winnicach jednowarstwowych, uprawianych bez herbicydów, fungicydów lub syntetycznych chemikaliów. Jest wytwarzany bez jakichkolwiek dodatków: siarki (konserwantów), kwasu, taniny lub drobin. Jest to średnio mocne, świeże, owocowe wino, które jest pyszne, jak młode wino. Mając to na uwadze, mają PF shiraz z powrotem do ich pierwszego rocznika 2013, który nadal pokazuje niektóre piękne żywe postacie.Wegańskie
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia53
Magazyn