Łatwa zupa rybna wymaga około 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 194g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 1457 kalorii. Ten przepis służy 1 i kosztuje $21.68 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę, sól, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Z łyżeczką wynik 81%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Easy Fish Chowder, Umrzeć za zupę rybną, oraz Zupa Rybna.
Instrukcje
1
Włożyć plamiak i wodę do holenderskiego piekarnika i podgrzać do wrzenia.Przykryć i zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu około 10-15 minut lub aż ryba jest biały i płatki łatwo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plamiak
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
2
Usunąć halibuta, rezerwując (odstawić) "bulion" (płyn); pokroić plamiaka na kawałki wielkości kęsa.Zwróć 1 szklankę zarezerwowanego bulionu do holenderskiego piekarnika.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 99 dolarów za butelkę.