Dżem Morelowy Miso
Morelowy dżem Miso to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. Na $1.0 za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka imbiru, anyżu, moreli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Dobrze sprawdza się jako przyprawa. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi ci to Epikurious. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Dżem morelowo-miso, Dżem Morelowy Miso, oraz Polędwica wieprzowa pieczona z polędwicą morelową-Miso dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 2 szklanki posiekanych suszonychapricots, 1/2 szklanki posiekanych suszonych wiśni, 1/2 szklanki sake lub suchej białej, 1/4 szklanki świeżego soku pomarańczowego, 1 łyżka świeżego soku z cytryny i 1 szklankaw wodzie w dużym rondlu; niech moczyć przez 2 godziny.
Na środku warstwy gazowej ułożyć 1 cały anyż Gwiaździsty,1 mały liść laurowy, 1/2 laski cynamonu i 1/2 łyżeczki drobno utartej Skórki. Zbierz krawędzie; związać zkuchni sznurek tworząc wiązkę.
Dodaj do patelni. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do niskiego i gotować, często mieszając, przez 30 protokół. Stirin 1 łyżka stołowa plus 2 łyżeczki miso. Nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zgęstnieje, 5-10 minut.