Dynia z brązowo-cukrowym Crème Brûlée

Dynia z brązowo-cukrowym Crème Brûlée
Dyniowo-brązowo-cukrowy Crème Brûlée to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 178 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka dyni, zmielony cynamon, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Brązowy Cukier Dynia Crème Brûlée Przepis, Brown Sugar Caramel Creme Brulee Cupcakes, oraz Krem dyniowy Brûlée z cukrem klonowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Dynię ubić, 1/2 szklanki cukru i 1/2 szklanki brązowego cukru w dużej puszce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
DyniaDynia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Ubij żółtka i wanilię, tenspice i sól. Przynieś śmietanę tylko do zagotowaniamedium rondel. Stopniowo ubijać gorący krem do mieszaniny dyni.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
DyniaDynia
WaniliaWanilia
KremKrem
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Podzielić mieszaninę między osiem 5x1-inchramekiny. Podziel ramekiny między 2 większymi patelniami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
5
Dodać tyle gorącej wody topans przyjść w połowie strony ramekins.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
6
Piec, aż kremy są po prostu ustawić w centrum, o 35 protokół. Kremy schłodzić do ostygnięcia, około 6 godzin. Czy do przodu: może być wykonany 2 dni do przodu. Przykryć i schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Posypać 1 łyżka cukru surowego overpumpkin budyniu w każdym ramekin. Używając palnika kuchennego, roztopić cukier aż do głębokiego bursztynu.(Alternatywnie, użyj brojlerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier SurowyCukier Surowy
BudyńBudyń
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
8
Umieść ramekinson obramowaną blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
9
Posypać wierzch brązowym cukrem (nie surowym) i rozpuścić bezpośrednio pod brojlerem aż do głębokiego bursztynu.) Przechowywać w lodówce 15 minut, aby cukier doharden. DO przodu: może być wykonany 1 hourahead. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Cukier SurowyCukier Surowy
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
1
Ten przepis może również być stosowany przy użyciu ramek o średnicy 3 cali z wysokimi bokami 1 1/4 cala.
2
Piec około 50 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn