Dynia z brązowo-cukrowym Crème Brûlée
Dyniowo-brązowo-cukrowy Crème Brûlée to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 178 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka dyni, zmielony cynamon, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Brązowy Cukier Dynia Crème Brûlée Przepis, Brown Sugar Caramel Creme Brulee Cupcakes, oraz Krem dyniowy Brûlée z cukrem klonowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°.
Dynię ubić, 1/2 szklanki cukru i 1/2 szklanki brązowego cukru w dużej puszce.
Ubij żółtka i wanilię, tenspice i sól. Przynieś śmietanę tylko do zagotowaniamedium rondel. Stopniowo ubijać gorący krem do mieszaniny dyni.
Podzielić mieszaninę między osiem 5x1-inchramekiny. Podziel ramekiny między 2 większymi patelniami.
Dodać tyle gorącej wody topans przyjść w połowie strony ramekins.
Piec, aż kremy są po prostu ustawić w centrum, o 35 protokół. Kremy schłodzić do ostygnięcia, około 6 godzin. Czy do przodu: może być wykonany 2 dni do przodu. Przykryć i schłodzić.
Posypać 1 łyżka cukru surowego overpumpkin budyniu w każdym ramekin. Używając palnika kuchennego, roztopić cukier aż do głębokiego bursztynu.(Alternatywnie, użyj brojlerów.
Umieść ramekinson obramowaną blachę do pieczenia.
Posypać wierzch brązowym cukrem (nie surowym) i rozpuścić bezpośrednio pod brojlerem aż do głębokiego bursztynu.) Przechowywać w lodówce 15 minut, aby cukier doharden. DO przodu: może być wykonany 1 hourahead. Przechowywać w lodówce.
Ten przepis może również być stosowany przy użyciu ramek o średnicy 3 cali z wysokimi bokami 1 1/4 cala.