Dwukrotnie Nadziewane Ciasteczka Biscoff
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj dwukrotnie nadziewanych ciasteczek Biscoff. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 97 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz cukier, biscoff crunchy spread, brązowy cukier i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Domowe ciasteczka Biscoff z lukrem z serem Biscoff, Biscoff Nadziewane Snickerdoodles, oraz Babeczki Nadziewane Jabłkiem Biscoff dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. w podstawce miksera elektrycznego, ubij masło i cukry, aż będą lekkie i puszyste.
Dodać jajka i wanilię, kremowy biscoff, i wymieszać, aż ciasto będzie gładkie.
W małej misce umieść mąkę i sodę oczyszczoną.
Dodaj do ciasta i wymieszać na małej prędkości, aż do połączenia. Złożyć w czekoladowe chipsy. Ciasto pozostanie lepkie i mokre. Możesz przechowywać ciasto w lodówce przez około 1/2 godziny, aby mieć mocniejsze ciasto do pracy z, lub można pracować z ciasta, jak jest, ale niektóre z nich będzie trzymać się rąk, jak można Rzeczy go z pozostałych Biscoff. Zdecydowałem się po prostu pracować z cieście, ponieważ nie miałem cierpliwości, aby go schłodzić.
Miarka dużą łyżkę ciasta i spłaszczyć go w dłoni.
Dodać około 1 łyżki chrupiącego Biscoff rozłożone na środku. Następnie złóż ciasto ciasteczkowe z powrotem, aby uszczelniło i całkowicie pokryło rozprzestrzenianie się Biscoff.
Piec przez około 12 minut lub aż brzegi będą złociste.
Wyjąć i ostudzić na kilka minut przed podaniem.