Dwukrotnie Nadziewane Ciasteczka Biscoff

Dwukrotnie Nadziewane Ciasteczka Biscoff
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj dwukrotnie nadziewanych ciasteczek Biscoff. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 97 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz cukier, biscoff crunchy spread, brązowy cukier i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Domowe ciasteczka Biscoff z lukrem z serem Biscoff, Biscoff Nadziewane Snickerdoodles, oraz Babeczki Nadziewane Jabłkiem Biscoff dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. w podstawce miksera elektrycznego, ubij masło i cukry, aż będą lekkie i puszyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Około 1,5 Uncji (43 Gramów) CukruOkoło 1,5 Uncji (43 Gramów) Cukru
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Dodać jajka i wanilię, kremowy biscoff, i wymieszać, aż ciasto będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
W małej misce umieść mąkę i sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj do ciasta i wymieszać na małej prędkości, aż do połączenia. Złożyć w czekoladowe chipsy. Ciasto pozostanie lepkie i mokre. Możesz przechowywać ciasto w lodówce przez około 1/2 godziny, aby mieć mocniejsze ciasto do pracy z, lub można pracować z ciasta, jak jest, ale niektóre z nich będzie trzymać się rąk, jak można Rzeczy go z pozostałych Biscoff. Zdecydowałem się po prostu pracować z cieście, ponieważ nie miałem cierpliwości, aby go schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
5
Miarka dużą łyżkę ciasta i spłaszczyć go w dłoni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
6
Dodać około 1 łyżki chrupiącego Biscoff rozłożone na środku. Następnie złóż ciasto ciasteczkowe z powrotem, aby uszczelniło i całkowicie pokryło rozprzestrzenianie się Biscoff.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło CiasteczkoweMasło Ciasteczkowe
Barwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtejBarwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtej
7
Piec przez około 12 minut lub aż brzegi będą złociste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
8
Wyjąć i ostudzić na kilka minut przed podaniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn