Włoskie Grillowane Kaboby
Przepis włoskie grillowane Kabobs jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest ogromnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja zawiera 626 kalorii, 43g białka, oraz 47 g tłuszczu. Na $3.2 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz połówki piersi kurczaka, letnią kabaczkę, paprykę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowana Włoska Kiełbasa Kabobs, Włoski Pies Kabobs, oraz Włoskie Tortellini Kabobs.
Instrukcje
Grill grzewczy. Naprzemiennie nawlecz kurczaka i warzywa na sześć 12 do 14-calowych metalowych szaszłyków. Rezerwy 1/2 Puchar vinaigrette w małej misce do dip; kabobs pędzla z pozostałych 1/2 Puchar vinaigrette.
Umieść kabobs na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym 4 do 6 cali od średnich węgli. Gotować 13 do 15 minut lub aż kurczak nie jest już różowy w centrum, obracając od czasu do czasu.
Podawać reserved vinaigrette jako sos do zanurzania.