Czerwone wino-duszony mostek wołowy jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 681 kalorii, 45g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 4,61 zł / porcja, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz rosół z kurczaka, mostek wołowy, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rodzynki, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding ryżowy z rodzynkami i cynamonem jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Czerwone Wino Duszony Mostek Wołowy, Wine-Duszony Mostek Wołowy, oraz Duszony Mostek Wołowy Z Czerwonym Winem W. Sos Chrzanowy (Sara Moulton.
Instrukcje
1
W dużej, zamykanej plastikowej torbie, połączyć mostek wołowy z czerwonym winem, czerwonym octem winnym, jagodami jałowca, białym pieprzem, marchewką, selerem, czosnkiem i 1 cebulą. Zamknąć worek, wyciskając powietrze i schłodzić mostek przez noc lub do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Biały
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Jagody Jałowca
Mostek Wołowy
Sproszkowane Nasiona Lubczyku
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Odcedzić marynatę, odrzucając ciała stałe. Osuszyć mostek. W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance rozgrzej olej. Sezon mostek z solą i pieprzem i gotować na umiarkowanym ogniu, aż rumiane na całym, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Potrójne, Przycięte
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Przenieś mostek na duży talerz.
5
Dodaj pozostałe 3 cebule i 2 drobno posiekane jabłka do zapiekanki i gotuj na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż zmiękną, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,
20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Odstawić mostek do zapiekanki i dodać rodzynki, liść laurowy, tymianek i marynatę. Doprawiamy solą i pieprzem i gotujemy na wolnym ogniu. Przykryć i dusić w piekarniku przez około 3 godziny, aż mięso będzie bardzo miękkie; przekręcić mostek w połowie gotowania.
Ostrożnie przenieść mostek na talerz; przykryć i ogrzać. Odcedź płyn do gotowania do żaroodpornej miarki, naciskając na ciała stałe. Wytrzyj zapiekankę i dodaj płyn do gotowania i bulion z kurczaka. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 20 protokół. SOS doprawiamy solą i pieprzem. Cienko pokroić mostek na ziarno i udekorować posiekanym jabłkiem.
Mostek wołowy w menu? Spróbuj sparować z Shiraz, Tempranillo i Zinfandel. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Winnica Januik Ciel du Cheval Winnica Syrah z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.