Duszony Mostek Wołowy Z Czerwonym Winem

Duszony Mostek Wołowy Z Czerwonym Winem
Czerwone wino-duszony mostek wołowy jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 681 kalorii, 45g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 4,61 zł / porcja, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz rosół z kurczaka, mostek wołowy, marchew i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać rodzynki, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding ryżowy z rodzynkami i cynamonem jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Czerwone Wino Duszony Mostek Wołowy, Wine-Duszony Mostek Wołowy, oraz Duszony Mostek Wołowy Z Czerwonym Winem W. Sos Chrzanowy (Sara Moulton.

Instrukcje

1
W dużej, zamykanej plastikowej torbie, połączyć mostek wołowy z czerwonym winem, czerwonym octem winnym, jagodami jałowca, białym pieprzem, marchewką, selerem, czosnkiem i 1 cebulą. Zamknąć worek, wyciskając powietrze i schłodzić mostek przez noc lub do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz BiałyPieprz Biały
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Jagody JałowcaJagody Jałowca
Mostek WołowyMostek Wołowy
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Rozgrzej piekarnik do 27
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Odcedzić marynatę, odrzucając ciała stałe. Osuszyć mostek. W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance rozgrzej olej. Sezon mostek z solą i pieprzem i gotować na umiarkowanym ogniu, aż rumiane na całym, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Przenieś mostek na duży talerz.
5
Dodaj pozostałe 3 cebule i 2 drobno posiekane jabłka do zapiekanki i gotuj na umiarkowanym ogniu, często mieszając, aż zmiękną, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Odstawić mostek do zapiekanki i dodać rodzynki, liść laurowy, tymianek i marynatę. Doprawiamy solą i pieprzem i gotujemy na wolnym ogniu. Przykryć i dusić w piekarniku przez około 3 godziny, aż mięso będzie bardzo miękkie; przekręcić mostek w połowie gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Ostrożnie przenieść mostek na talerz; przykryć i ogrzać. Odcedź płyn do gotowania do żaroodpornej miarki, naciskając na ciała stałe. Wytrzyj zapiekankę i dodaj płyn do gotowania i bulion z kurczaka. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 20 protokół. SOS doprawiamy solą i pieprzem. Cienko pokroić mostek na ziarno i udekorować posiekanym jabłkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z IndykaPieczony Sos Z Indyka
8
Podawać z sosem i pierogami Precel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 CalaPokroić Na Kawałki O średnicy 3/8 Cala
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Mostek wołowy w menu? Spróbuj sparować z Shiraz, Tempranillo i Zinfandel. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Winnica Januik Ciel du Cheval Winnica Syrah z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
Januik Winery Ciel du Cheval Vineyard Syrah
Januik Winery Ciel du Cheval Vineyard Syrah
Ten Syrah ma ciemny rubinowy czerwony kolor i ma czarną wiśnię, lukrecję, pieprz i nuty dziczyzny na perfumowanym nosie. Są ślady fiołków i czarnej herbaty, które równoważą owocowe smaki. Jego giętkie wejście na palateis, po którym następuje ładnie wyrafinowana struktura i długie, pozornie nieskończone wykończenie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Magazyn