Duszony Mostek Wołowy Peklowany

Duszony Mostek Wołowy Peklowany
Duszony mostek wołowy Peklowany jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Na 4,31 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 780 kalorii. Ten przepis służy 6. Mieszanka zgodnie z życzeniem, flat-cut CORN beef mostek, woda, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dość drogie przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Ten przepis od Allrecipes ma 227 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Duszony Mostek Wołowy Peklowany, Mostek Wołowy Duszony W Piecu, oraz Mostek wołowy peklowany z kapustą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F (135 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Odrzuć wszystkie opakowania smakowe z peklowanej wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
3
Posmaruj mostek sosem brązowym po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOS BrowningSOS Browning
4
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu i brązowym mostku po obu stronach w gorącym oleju, 5 do 8 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Umieść mostek na stojaku ustawionym w patelni do pieczenia. Cebulę i plastry czosnku rozrzucić na mostku i dodać wodę do patelni. Przykryć patelnię szczelnie folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
6
Pieczemy w rozgrzanym piekarniku, aż mięso będzie miękkie, około 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia33
Magazyn