Duszony Mostek Wołowy Peklowany
Duszony mostek wołowy Peklowany jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Na 4,31 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 780 kalorii. Ten przepis służy 6. Mieszanka zgodnie z życzeniem, flat-cut CORN beef mostek, woda, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dość drogie przepis dla fanów Żydowskiego jedzenia. Ten przepis od Allrecipes ma 227 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Duszony Mostek Wołowy Peklowany, Mostek Wołowy Duszony W Piecu, oraz Mostek wołowy peklowany z kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F (135 stopni C).
Odrzuć wszystkie opakowania smakowe z peklowanej wołowiny.
Posmaruj mostek sosem brązowym po obu stronach.
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu i brązowym mostku po obu stronach w gorącym oleju, 5 do 8 minut na stronę.
Umieść mostek na stojaku ustawionym w patelni do pieczenia. Cebulę i plastry czosnku rozrzucić na mostku i dodać wodę do patelni. Przykryć patelnię szczelnie folią aluminiową.
Pieczemy w rozgrzanym piekarniku, aż mięso będzie miękkie, około 6 godzin.
Polecane wino: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Mostek wołowy można sparować z Shiraz, Tempranillo i Zinfandel. Wszystkie te czerwone wina mogą obsłużyć mięsisty, dymny smak mostku. Jeśli mówisz o tradycyjnym żydowskim mostku, będziesz chciał poszukać koszernego czerwonego wina. Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M. z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Rosemount Grenache-Syrah-Mouvedre G. S. M.
1997 GSM ma głęboki karmazynowy wygląd i wyświetla intensywne aromaty owoców jagodowych z głęboką podstawową przyprawą smokey. Widoczny jest też dąb szypułkowy, u podstaw którego leżą główne owoce. Na podniebieniu wino wykazuje delikatną głębię głębokiego, pikantnego smaku owocowego, bogatego w cynamon i lukrecję, na tle zakurzonych, miękkich dojrzałych tanin. Jest bogaty, rdzeń ciemnych owoców i długie wykończenie wskazuje na wysokiej jakości wino o zdolności do starzenia się do dziesięciu lat więcej. Wino składa się z 50% Grenache, 40% Syrah i 10% Mourvedre.