Duszone golonki jagnięce z czosnkiem i przyprawami indyjskimi
Duszone golonki jagnięce z czosnkiem i indyjskimi przyprawami mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $6.9 za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 796 kalorii, 53g białka, oraz 21 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis z jedzenia i wina wymaga nasion kolendry, soli i pieprzu, wywaru z kurczaka i laski cynamonu. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Jest to drogie przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Duszone Czosnkowe Jagnięce Golonki, Duszone golonki jagnięce z papryką i czosnkiem, oraz Duszone golonki jagnięce z czosnkiem i rozmarynem(garnek).
W emaliowanej żeliwnej zapiekance rozgrzej olej. Przyprawić jagnięcinę solą i pieprzem i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż zbrązowieje, o 4 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Przełożyć jagnięcinę do miski i przykryć folią. Odcedzić duszenia cieczy do dużej patelni i odtłuścić tłuszczu. Gotować na dużym ogniu, aż zmniejszy się do 2 filiżanek, 20 minut; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian w menu? Spróbuj sparować z Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Laurenz V Charming Gruner Veltliner z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.