Dulce de Leche Banana Empanadas z orzechami włoskimi
Przepis Dulce de Leche Bananan Empanadas z orzechami włoskimi jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 46 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka banana, cukier puder, jajko, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Święto Dziękczynienia z Dulce De Leche i Apple Empanadas, Milkshake Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), oraz Dulce De Leche bananowy placek rumowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 F i nasmaruj blachę do pieczenia.
Wymieszać puree bananowe, 3 łyżki dulce de leche i orzechy włoskie w małej misce.
Rozwałkuj ciasto na mąkę i rozciągnij wałkiem do około 12 cali średnicy.
Wyciąć 3-calowe koła z foremką do ciastek lub obręczy małej miseczki.
Umieść 1 czubatą łyżkę mieszanki dulce de leche.
Brush ciasto okrągłe krawędzie z jajkiem; złożyć na pół i zacisnąć krawędzie widelcem do uszczelnienia.
Umieścić empanadas na przygotowanej blasze do pieczenia; pędzel z jajkiem i nakłuć kilka otworów widelcem.
Piec przez 12-15 minut lub do złotego koloru.
Posypać cukrem i skropić pozostałą dulce de leche.