Dry Rub Ribers-Memphis (Dave ' s Dinners)
Need a bezglutenowa, bezmleczna i przyjazna dla fodmap marynata? Dry Rub żeberka-Memphis (obiady Dave ' a) może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 50 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 12g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 15. 15 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka papryki, pieprz cayenne, pieprz mielony, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Memphis Dry Rub Ribers, oraz Żebra W Stylu Memphis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej do 300 stopni F.
Wymieszać składniki rub razem dobrze w małej misce.
Usuń membranę z kostnej strony żeber, a następnie natrzyj olej roślinny na żebra.
Wlać rub na żebra i dokładnie i równomiernie wcierać w żebra.
Rozprowadzić żebra równomiernie na wyłożonej folią blasze do pieczenia.
Piec do miękkości i soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz, o 2 do 2 1/2 godziny.