Drobiazg Z Owoców Tropikalnych
Tropical Fruit Trifle może być tylko Szkocki przepis, którego szukasz. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 30. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś galaretkę o smaku kremu kokosowego, pudding błyskawiczny, chłodną bitą polewę, pokrojone owoce tropikalne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Tropikalne owoce i ciasto drobiazg, Tropical Trifle, oraz Tipsy, Tropical Trifle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodaj mleko do suchego budyniu wymieszać w dużej misce. Ubić trzepaczką 2 min. lub aż do dobrze wymieszane. Delikatnie wymieszać w 2 szklankach ubitej polewy.
Połowę kostek ciasta umieścić na dnie 2-1 / 2-qt. prosta miska do serwowania. Połowę masy budyniowej łyżka na kostkach ciasta; wierzch z połową owoców. Powtórz warstwy. Top z pozostałych 1 szklanka bitą polewą i kokos.
Podawać natychmiast. Lub przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania. Resztki deseru przechowywać w lodówce.