Down-on-the-Bayou Gumbo
Down-on-the-Bayou Gumbo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 462 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.21 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Jeśli masz olej, pieprz cayenne, papryka i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Niewiele osób lubiło to kreolskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Bayou Gumbo, Gulasz Gumbo-laya (Gumbo + Jambalaya), oraz Gumbo zielone (gumbo Z ' herbes) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę i olej wymieszać w małym rondlu na średnim ogniu. Gotować, stale mieszając, przez 5 minut. Zmniejszyć ogień i gotować, stale mieszając, przez około 10 minut lub aż mieszanina zmieni kolor na czerwonawo brązowy. Mieszanka łyżka do powolnej kuchenki; wymieszać z pozostałymi składnikami z wyjątkiem krewetek i ryżu. Przykryć i gotować na wysokim ustawieniu przez jedną godzinę; następnie 5 godzin na niskim ustawieniu. Dwadzieścia minut przed podaniem, dodać krewetki do powolnej kuchenki; dobrze wymieszać. Przykryć i gotować na niskim poziomie. Chochla gumbo nad gotowanym ryżem w miseczkach do zupy.