Double Chocolate-Peanut Butter Snacking Cake
Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 300 kalorii, 5G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Kraft Recipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i weź wodę, półsłodką czekoladę Piekarską, cukier puder i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Double Peanut Butter Layer Cake z polewą czekoladową, Jesień Przekąska Masło Orzechowe Popcorn, oraz Podwójne Ciasto Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Kuchenka mikrofalowa niesłodzona czekolada i olej w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 45 SEK. do 1 min. lub do momentu, aż czekolada prawie się rozpuści; wymieszać trzepaczką, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Dodać kolejne 6 składników; dobrze wymieszać. Wymieszać z półsłodką czekoladą.
Rozprowadzić na dnie 9-calowej kwadratowej patelni wysterylizowanej sprayem do gotowania.
Piec 30 do 35 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Uruchom nóż po bokach patelni, aby poluzować ciasto; całkowicie ostudzić.
Wymieszać masło orzechowe i cukier puder do wymieszania; rozłożyć na ciasto.