Przepis Czarny dorsz z Quinoan i kiwi Salsan jest gotowy w około 36 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 50 i kosztuje 34 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 34 kalorie, 3G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis z wholeliving.com ma 15 fanów. Mieszanka pasty curry, szalotki, grubej soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekanka z czarnej fasoli i salsy Quinoa, Placki Quinoa ze słodkich ziemniaków z salsą z Czarnej Fasoli, oraz Quinoan i kukurydza patelnia ciasta z Czarnej Fasoli Salsa dla podobnych receptur.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.