Dorsz czarny z czerwoną kapustą i brązowym masłem z granatu
Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje 4,65 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 610 kalorii, 5G białka, oraz 39g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz anyż Gwiaździsty, kapustę, pietruszkę płaską i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Marchew pieczona z granatu z Fetanem i brązowym masłem, oraz Chewy Brown Butter Blondies with Chocolate Covered granat dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Cebulę ugotować w 2 łyżkach. olej w dużym rondlu na średnim ogniu, często mieszając, do miękkości, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj kapustę, przykryć, i gotować na średnim poziomie, aż zwiędnie i uwolni swój płyn, o 15 protokół. Wymieszać w 3/4 szklanki wina, przykryć, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż kapusta jest bardzo delikatna do ukąszenia, o 45 protokół. Wymieszać 1 łyżkę. masło i sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Na 1 Ananasa
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
W międzyczasie połącz sok z granatu, Pozostałe 1 1/2 szklanki wina, ziarna pieprzu i anyż na patelni i gotuj, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki. Przecedzić do miski.
Rozgrzać 1/2 szklanki masła w małym rondlu na średnim ogniu, aż do oddzielenia. Odtłuścić pianę i kontynuować gotowanie masła, aż złoty brąz i orzechowy zapach, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Rumiane masło ubić do granatu-wina i dodać sól i pieprz do smaku. Trzymaj ciepło. Jeśli sos się oddzieli, ubijamy ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Granat
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
6
Przykryć pasternak wodą w rondlu, przykryć patelnię i gotować na wolnym ogniu, aż będzie bardzo miękki po przekłuciu, około 25 minut. Odcedzić, oszczędzając płyn do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Szczotkuj rybę na całej długości z około 1 łyżką. olej i posypać lekko solą i pieprzem. Zestaw, skóra w górę, w patelni. Broil 4 do 6 W. od ciepła, aż skóra jest chrupiąca, a ryby są nieprzezroczyste, ale nadal wilgotne-patrząc w centrum, 6 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.